Poveste incredibila. Era la un pas de moarte, avea 275 de kilograme. A slabit miraculos si acum arata perfect
La 38 de ani, Susan Farmer ajunsese sa cantareasca 275 de kilograme. Nu se mai putea deplasa singura, abia mai respira si avea dureri mari de coloana. Medicii care au consultat-o i-au spus ca risca sa ramana paralizata din cauza grasimii excesive care ii afecta nervii, facand-o sa sufere de neuropatie.
Atunci a decis sa incerce sa slabeasca. A facut o operatie de bypass gastric si intr-un an a reusit sa scape de aproape 175 de kilograme. Era multumita si nu prea. Slabise destul de mult, dar ramasese cu exces de piele si cu formatiuni inestetice de grasime in zona burtii.
Ca sa poata urca din nou pe masa de operatii, ea a mai fost nevoita sa mai scape de vreo 5 kilograme. Americanca din Eddy, Texas, a aflat apoi ca este ok si poate fi operata pentru a i se indeparta pielea inestetica si care o deranja foarte tare.
I-au fost taiate kilograme intregi de piele si grasime de pe corp si, cum si-a revenit, pentru ca au fost ceva complicatii care au facut-o sa se intoarca de cateva ori la spital, a mers la cumparaturi. “Visul meu era sa imi cumpar o pereche de jeansi.
Nu am mai purtat asa ceva inca de pe vremea cand eram la liceu”, a spus Susan Farmer.
Acum are in jur de 95 de kilograme, merge fara probleme, nu mai are dificultati cand respira, nu mai oboseste atat de repede ca inainte, poate o duce o viata normala.

Femeia avea dureri crunte de coloane si nu se mai putea deplasa. Respira greu si medicii i-au spus ca risca sa ramana paralizata din cauza grasimii care ii afecta nervii.

Asa ca s-a hotarat sa slabeasca. Cu ajutorul unei operatii ed bypass gastric, a reusit sa dea jos 175 de kilograme. Slabise extrem de mult, asa ca ramasese cu exces de piele pe tot corpul.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Ca sa scape de aspectul neplacut, s-a supus unei noi operatii, dar inainte a mai slabit cinci kilograme. Femeia a scapat de kilograme de piele in exces si grasime. Multumita de felul in care arata, femeia si-a indeplinit cel mai mare vis: sa poata sa-si cumpere blugi fara probleme.

“Visul meu era sa imi cumpar o pereche de jeansi. Nu am mai purtat asa ceva inca de pe vremea cand eram la liceu”, a spus Susan Farmer.

Acum are in jur de 95 de kilograme, merge fara probleme, nu mai are dificultati cand respira, nu mai oboseste atat de repede ca inainte, poate o duce o viata normala.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si