UPDATE 17.15 : Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a scris pe Facebook despre situatia Ioanei, explicand ca nu are cum sa o ajute din cauza unei legi date de Guvernul Boc, insa o “invita” sa dea statul in judecata.  

Maricica Velearta Mononoke primea o pensie de 39 de lei pe luna, insa venitul i-a fost suspendat, pentru o perioada de trei ani, din cauza ca a obtinut 260 de lei de pe urma publicarii unui volum de poezii.

Autoritatile au considerat aceasta suma ca "venit ilicit", anunta Ziarul de Iasi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Doamnelor, domnilor, se pare ca ei au invins. Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Niciodata. Dar se pare ca astia chiar trebuie sa ramana fara sursa lor de furt. Marcica Belearta Mononoke e bolnava de scleroza multipla. Primeste de la Statul Roman pensie de handicapat 39 de lei pe luna. Atunci cand poate, scrie poezii. O editura a decis sa ii publice poeziile. Din vanzarea cartii, prietena mea a avut un profit de 260 de lei.

Azi a primit hartii acasa ca pensia ei de 39 de lei se suspenda pe 3 ani fiindca a incasat ilicit bani din vanzarea cartii. Aceasta tara a devenit prea greu de suportat”, a scris Corina Bacanu, pe Facebook.

Tanara si-a declarat nemultumirea, intr-o serie de postari

pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si