Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremurătoare a unei tinere care se pregătea să devină mamă: „Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane"

O tânără din Marea Britanie a observat cum burta a început să se mărească din ce în ce mai mult. Deși lua anticoncepționale, singurul gând a fost că a rămas însărcinată.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După un control la medic, acesta i-a confirmat bănuiala și tânăra împreună cu iubitul său și-au anunțat familia și apropiații, relatează a1.ro.

„Nu avea forma unui copil, părea un ciorchine de struguri!"

„Când am văzut ecografia, mi-am dat seama că ceva nu e bine. Nu avea forma unui copil, nu erau trăsături umane. Părea un ciorchine de struguri", a declarat soțul fetei.

Citeste si: Descoperire șocantă. Cadavrul unui bărbat găsit în râul Dâmbovița

În a douăsprezecea lună de sarcină, tânăra a ajuns la doctor după ce acuza sângerări.

Abia în urma unei ecografii a primit rezultatul care a șocat-o. Nu era însărcinată, avea cancer.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Descoperire șocantă. Cadavrul unui bărbat găsit în râul Dâmbovița

„A fost un șoc pentru toată lumea! Ne pregăteam să primim în familie un copil și un nepot dorit de toată lumea. Aveam planuri mari pentru viitor. Am simțit cum mi se taie respirația când am aflat că nu purtam în pântec un copil.

Corpul meu creștea un cancer care îmi punea chiar mie viața în pericol. Nu-mi doream decât să fac ceva să dispară totul din mine!", a povestit tânăra.

Citeste si: Caz șocant în Iași! Trei tineri s-au spânzurat la distanță de câteva ore, în circumstanțe asemănătoare

Sarcina s-a transformat de fapt în cancer...

După mai multe investigații, doctorii au confirmat diagnosticul. A fost internată și medicii i-au extirpat tumoarea care s-a dovedit a fi malignă. După mai multe ședinte de chimioterapie și eforturi mari din partea doctorilor, boala ar putea reveni în proporție de 15%.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI