Close sidebar
Close sidebar

Povestea cutremuratoare a unor parinti care sunt condamnati sa isi vada fiul murind in spital. Medicii refuza sa le dea copilul, ca sa moara acasa

Parintilor lui Charlie Gard, bebelusul din imagini, li s-a refuzat permisiunea de a isi lua copilul acasa, inainte ca aparatele care il tineau in viata sa fie oprite. Cei doi parinti, din Bedfont, vestul Londrei, au vrut ca Charlie, in varsta de 10 luni, care sufera de o boala genetica grava care ii afecteaza creierul, sa moara acasa.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dar acestia au fost socati cand conducerea spitalului a refuzat sa faca acest gest.

Cuplul sustine ca au fost grabiti, in ciuda promisiunii ca vor avea tot timpul din lume sa isi ia adio de la copilul lor.

Intr-un videoclip publicat de MailOnline, tatal copilului as spus ca drepturile parentale au fost restranse in acest caz.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

"Nu ne putem lua fiul acasa sa moara, ne-a fost refuzata cererea asta, nu crezi ca am trecut prin destule?(...)

Stim in ce zi va muri si totusi n-avem niciun cuvant de spus in legatura cu locul unde se va intampla. Trebuie sa moara acolo".

Purtatorul de cuvant al spitalului a declarat ca nu discuta aspecte private ale pacientilor in public, potrivit The Telegraph.

Mama copilului a spus ca ziua in care Charlie s-a nascut, 4 august 2016, a fost cea mai frumoasa zi din viata lor, insa 30 iunie 2017 este cea mai trista zi din toata viata lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI