Detinutul muncea la un punct de lucru al inchisorii, iar cea careia voia sa-i ia viata era o angajata a restaurantului respectiv.

Citeste si: E stare de alertă la Rio! Inundațiile au făcut prăpăd! Cel puțin 10 persoane și-au pierdut viața!

A fost panica seara trecuta intr-o localitate din Dambovita. Angajatii unui restaurant din Gaesti au trecut prin spaima vietii cand au aflat ca un detinut care lucra in acel local a evadat.

Oamenii stiau ca barbatul de 35 de ani voia sa o omoare pe una dintre angajatele de care se indragostise. Politistii si angajatii Penitenciarului Gaesti au reusit sa il prinda pe individ chiar in preajma restaurantului.

Citeste si: Incendiu DEVASTATOR pe autostrada Arad-Timișoara! Un microbuz a luat foc și a fost DISTRUS în TOTALITATE!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Constantin Cretu, originar din judetul Iasi, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru omor. Dupa ce a aratat semne de buna purtare, conducerea Penitenciarului Gaesti a decis sa il trimita pe detinut sa lucreze la un restaurant, in regim semideschis.

Acolo se indragostise de o femeie casatorita, care avea acasa si doi copii. Dar cum femeia nu avea aceleasi sentimente, detinutul a inceput sa o ameninte cu moartea.

Femeia spune ca niciodata nu i-a dat de inteles detinutului ca intre ei ar putea exista o relatie amoroasa. Refuzurile repetate i-au luat mintile barbatului.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul criminalului din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii. Ce a spus despre părinții lui e de necrezut

Reprezentantii penitenciarului spun ca detinutul mai avea de ispasit inca trei ani din pedeapsa primita pentru omor. Acum, insa, individul s-ar putea alege cu un spor de inca trei ani pentru aceasta escapada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si