George Slăvoiu este numele celui care a găsit trupul fetiței de 11 ani, în lanul de porumb de pe raza comunei Sălcioara-sat Ghinești. Bprbatul este voluntar în cadrul Asociației Rescue 4×4, are 49 de ani, și a declarat pentru dambovitanews.ro: ”M-am rugat la Dumnezeu să o găsesc și am găsit-o!”

George Slăvoiu este și el tatăl unei fete un pic mai mari ca Adriana, fetița de 11 ani ucisă de pedofilul olandez.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Adriana a fost dată dispărută vinerea trecută, când nu s-a mai întors de la școală. La scurt timp după anunțul dispariției sale au început căutările. Printre cei care s-au alăturat oamenilor legii și celor din sat au fost voluntarii Asociației Salvatorilor Voluntari 4×4 – Rescue 4×4, iar pe site-ul asociației, unde sunt datele căutării se arată că 5 membri ai acesteia au căutat-o pe fetița de 11 ani.

Fetița de 11 ani ucisă de pedofilul olandez, găsită de un voluntar în lanul de porumb

Duminică, după prânz, în dreptul satului Ghinești, comuna Sălcioara, un elicopter ce survola lanul de porumb la mică înălțime a mișcat o folie de plastic verde, iar trupul  fetiței de 11 ani să fie vizibil pentru echipele de salvare. Cel care a găsit-o efectiv pe Adriana a fost George Slăvoiu, în lanul de porumb, la aproximativ 15 metri de un drum de sondă ce se înfundă.

Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, a fost ucisă de un pedofil olandez, care a fugit din țară imediat după comiterea crimei. În Olanda apoi acesta s-a siunucis aruncându-se în fața unui camion. 

foto DambovitaNews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si