Close sidebar
Close sidebar

Povestea impresionanta a batranelului care continua sa munceasca la 93 de ani: „Hai la maturite!”

Un batran de 93 de ani din Arad nu tine cont de nici de varsta sa inaintata, nici de vremea de afara si continua sa munceasca. Zilnic, simpaticul batranel ii indeamna pe aradeni: „Hai la maturite”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Batranul este deja un personaj cunoscut in Arad. Chiar el a povestit pentru newesar.ro ca a inceput sa vanda maturite inca de pe vremea lui Ceausesu. De atunci, continua sa faca acest lucru.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

”Pojega Spiridon mă cheamă şi am 92 de ani! Am început cu măturiţele de pe vremea lui Ceauşescu, când am semănat prima sămânţă. Am primit şi tractor gratuit! Eram cinci fraţi, ei aveau plug şi boi, numai eu aveam tractor.

Eu sunt bihorean, am avut trei copii, doi sunt morţi, o fată şi un băiat. Mai am un singur copil acum”, a povestit batranul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI