Un avion plin cu copii s-a prabusit deasupra lacului Constanta, situat pe cursul raului Rin, aflat la granita dintre Germania, Elvetia si Austria, dupa ce s-a ciocnit cu o alta aeronava. 69 de persoane au murit atunci din avionul de pasageri, si doi din avionul de transport.

In urma accidentului, Vitali si-a pierdut sotia si cei doi copii. Singurul lucru pe care l-a mai vrut a fost o scuza de la Peter Nielsen, controlorul de trafic responsabil de intreaga tragedie.

Nu si-a putut reveni niciodata dupa pierderea familiei, asa ca s-a dus acasa la Nielsen si l-a injunghiat de mai multe ori:  "Mi-ai omorat cei doi copii, Diana, de patru ani, Constantin, de 10. Acum te ucid si eu pe tine, in fata celor trei copii ai tai!”,  i-ar fi spus, conform spuselor sotiei lui, potrivit a1.ro.

"Era datoria mea sacra sa razbun moartea familiei mele", a povestit apoi barbatul. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vitali Kaloiev

A fost condamnat la 8 ani de inchisoare, insa mai tarziu a fost eliberat, dupa ce autoritatile au stabilit ca nu avea discernamant cand a comis crima. In Rusia, Kaloiev a fost primit ca un erou. La zece ani de la comemorarea tragediei aviatice, rusul a declarat ca nu regreta nicio clipa ca l-a ucis pe controlorul de trafic aerian.

Povestea de viata a lui Vitali a fost transpusa in filmul „Aftermath”, unde Arnold Schwarzenegger joaca rolul principal.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si