Close sidebar
Close sidebar

Povestea lui nea Dorel, batranul in scaun cu rotile care a ramas fara casa pentru ca a dat o mana de ajutor. Acum, a venit randul lui sa fie ajutat: "E un om de milioane"

O femeie din Vaslui cere ajutor oamenilor pe Facebook. Nu pentru ea, ci pentru nea Dorel, un batran aflat intr-un scaun cu rotile, ramas fara casa dupa ce a girat pentru o colega a sotiei lui. Femeia nu si-a platit datoriile, asa ca banca a luat si apartamentul lui nea Dorel.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia scrie intr-o postare pe Facebook ca sotia l-a parasit si ca unul dintre copii este in Australia. Ramas singur, a dormit intr-o masina si multe nopti pe drumuri, apoi, primaria i-a dat o camaruta, insa doar provizoriu, pentru trei luni. Acum femeia cere ajutor pe Facebook: „Nu poate rămâne acolo. Conditii nici nu sunt, gaz, apa calda, nimic. Si nu vrea sa investeasca nimic acolo, isi doreste ceva permanent. Deci, daca e cineva in Vaslui care stie de o cămăruţă mica la un parter de bloc, nea Dorel isi poate permite sa plătească in jur de 200 de lei chiria. Singura conditie e sa fie la parter.”

Desi pare un alt om amarat, dintre sutele care traiesc de pe o zi pe alta, nea Dorel este un om deosebit, cu suflet mare, spune femeia. Iata si de ce:

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

„Pentru ca multi il vorbesc de rau, altii il compatimesc.

Dar eu stiu un lucru:e un om de milioane! Micutul meu il adora, caci el, nea' Dorel cum il cunoaste lumea pe aici, mereu ii da ceva din putinul lui. Doar asa, pentru ca ii place de el si s-a atasat ca si cum ar fi nepotelul lui. Azi un leu, ieri o bucata din coltul lui de paine, bomboane...orice are la el, ii da si micutului meu. Iar Alex alearga dintr-un suflet pana la el, doar ca sa dea noroc sau sa i se urce in brate si sa-i dea un pupic pe obraz.
Cand fac ceva bun ii duc si lui, dar prea multe nu pot sa fac nici eu. Asa ca poate gasesc pe FB oameni care sa ma ajute sa-l ajut”,
scrie ea pe reteaua de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI