Close sidebar
Close sidebar

Povestea olandezului care traieste intr-o casa de pamant, in Transilvania. Delta Sicului a devenit casa lui si e locul unde a descoperit viata simpla, de la tara: "Asta e Romania mea!"

Peste dealuri, pe campii, verdele crud e regele. Acolo unde traditiile nu s-au pierdut, viata se scurge alfel. Nu e loc aici de ura, de agitatie. Aici parca toate au sens. Delta Sicului a devenit acasa pentru un olandez. Se prezinta simplu, Mihai, din dragoste pentru tara ce l-a adoptat cu bratele deschise. E locul de unde n-ar mai pleca si unde a descoperit viata simpla, de la tara. ##VIDEO25548##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca si cum ar trai de o viata in tara noastra, acest olandez isi iubeste locul unde si-a creat o locuinta.

„Este Romania mea”, spune el. Olandezul poarta costumul popular cu mandrie. Aici se simte mai bine ca in resorturile de lux decat in tara sa. Pentru linistea lui, a ales tara noastra.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu e simplu sa invete graiul romanesc, insa totul l-a cucerit aici. Tantos ca un ardelean, ne arata casuta lui de pamant din Transilvania. Nu numai ca a adoptat tot ce a mostenit, ba chiar si-a impodobit casuta cu zeci de perechi de cizme, pe care le-a primit de la vecini.

"M-a intrebat cineva de ce am atarnat cizmele, pentru ca daca soarele le va bate nu vor mai putea fi folosite.

Si i-am raspus: A fost o casa de dans si va fi o casa de dans. Cand bate vantul, ele deja danseaza”, a povestit olandezul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI