Close sidebar
Close sidebar

Povestea tinerei rrome care ar putea ajunge senator al Frantei la 27 de ani! In urma cu 4 ani, Anina Ciuciu i-a impresionat pe francezi!

O informatie venita din diaspora face mare valva, zilele acestea, in Romania. Anina Ciuciu, o tanara de etnie rroma, nascuta in Romania, ar putea deveni in scurt timp senator al Frantei.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

In varsta de 27 de ani, Anina Ciuciu a devenit cunoscuta mai intai in Franta si abia astazi, dupa patru ani, se vorbeste despre ea si in Romania. Tanara este nascuta in Craiova si a emigrat din tara, in 1999, alaturi de parintii sai. Prima lor oprire a fost in Italia, ca mai apoi, familia sa se mute definitiv in Franta, unde parintii au primit permis de sedere, gasindu-si de lucru.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In ciuda greutatilor si a etichetei de imigrant, in 2012, Anina a reusit sa fie admisa la Sorbona, unde a facut un master in Drept. Un an mai tarziu, pe cand avea 23 de ani si deja primise cetatenie franceza, craioveanca avea sa devina celebra in tara sa de adoptie, dupa ce a scris si publicat o carte in limba franceza. 

Dar asta nu este tot pentru ca viitorul Aninei Ciuciu suna si mai promitator. De curand, senatorul francez Aline Archimbaud a vorbit in fata presei despre craioveanca noastra, spunand ca vede in romanca cea mai potrivita succesoare a sa. Alegerile pentru Senatul Frantei urmeaza sa aiba loc in ultima decada a lunii septembrie. Pana in acest moment, Anina Ciuciu nu a anuntat daca isi va depune candidatura. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI