Lumea circului este în doliu. Magicul Colorado, cum era supra-numit de admiratori cel mai cunoscut pitic, din România, a fost găsit fără viaţă în rulota sa. Colegii, artişti şi prieteni deopotrivă, sunt în stare de şoc. Cristi abia devenise tată.
Cristi, pe numele sau real, n-a mai apucat spectacolul pe care urma sa-l tina, aseara, in Cluj. Un coleg l-a gasit, fara suflare, in rulota in care isi pregatea, ca de fiecare data, numarul: Piticul Colorado starnea hohote de ras cu spectacolul sau de magie sau cand se lupta, in arena, cu
o maimuta.
"Era mai mult decat un profesionist.Se dedica in totalitate acelui lucru pe care el il facea. Era o persoana foarte foarte draga si foarte iubita in cercul nostru", spune Mihai Ghencea, PR managar al Circul Toredo.
Statura mica i-a adus celebritatea, iar felul sau de a fi, oameni aproape. De la cantareti, la vedete de televiziune, cu toti se fotografia mandru, cand nu purta haine de circ... Cel mai bine se simtea insa in familie: de curand, Cristi devenise tata. Sotia sa, Madalina ii daruise o fetita perfect sanatoasa, pe care amandoi au botezat-o cu aceeasi bucurie cu care dansau la nunta.
Dincolo de infatisarea de om vesel, Piticul Colorado ascundea o grea suferinta, care l-a si rapus. Cristi avea ciroza, dar nu-si urma tratamentul- spun unele zvonuri.
Trupul sau neinsufletit a fost depus in capela unei biserici din Calarasi si urmeaza sa fie inmormantat maine.

Cristi, pe numele sau real, n-a mai apucat spectacolul pe care urma sa-l tina, aseara, in Cluj. Un coleg l-a gasit, fara suflare, in rulota in care isi pregatea, ca de fiecare data, numarul: Piticul Colorado starnea hohote de ras cu spectacolul sau de magie sau cand se lupta, in arena, cu o maimuta. 




"Era mai mult decat un profesionist.Se dedica in totalitate acelui lucru pe care el il facea. Era o persoana foarte foarte draga si foarte iubita in cercul nostru", spune Mihai Ghencea, PR managar al Circul Toredo.

Statura mica i-a adus celebritatea, iar felul sau de a fi, oameni aproape. De la cantareti, la vedete de televiziune, cu toti se fotografia mandru, cand nu purta haine de circ. Cel mai bine se simtea insa in familie: de curand, Cristi devenise tata. Sotia sa, Madalina ii daruise o fetita perfect sanatoasa, pe care amandoi au botezat-o cu aceeasi bucurie cu care dansau la nunta.


Dincolo de infatisarea de om vesel, Piticul Colorado ascundea o grea suferinta, care l-a si rapus. Cristi avea ciroza, dar nu-si urma tratamentul- spun unele zvonuri. Trupul sau neinsufletit a fost depus in capela unei biserici din Calarasi si urmeaza sa fie inmormantat maine. 




Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si