Close sidebar
Close sidebar

Predat poliției chiar de părinții lui

Un bărbat din Colorado, SUA, a fost predat poliției chiar de cei care l-au crescut. Fiind acuzat de răpire, acesta a fost arestat după ce însuși părinții săi l-au recunoscut în unele imagini distribuite în presă.

Laura Macovei,

Predat poliției chiar de părinții lui

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul se numește Diego James Gettler și are 28 de ani. Acesta a acostat o fată în fața unei școli din Colorado pe 23 septembrie, potrivit autorităților. Ea tocmai ajunsese la școală și aștepta pe treptele din fața instituției, moment când Gettler s-a apropiat de ea și a abordat-o, scrie The Independent.

Bărbatul ar fi răpit-o pe copilă

Atunci, bărbatul a înșfăcat-o, apucând-o din spate cu mâinile de talie și prinzându-i și mâinile ”, potrivit poliției. În momentul în care a fost ridicată în brațe de bărbat, minora a început să țipe, iar el i-a acoperit gura cu mâna. Fata s-a luptat însă cu răpitorul ei, reușind să-i dea jos masca de pe față, moment în care acesta s-a speriat și a fugit.

Citeste si: Un bărbat a fost reținut după ce a cerut suma de 3.500 de euro pentru a facilita admiterea unui elev la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr"

Bărbatul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce alerga spre mașină. După ce poliția a distribuit în presă imagini cu acesta, părinții săi l-au recunoscut și au anunțat imediat autoritățile.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

„Părinții lui au spus că Diego are și conduce un autoturism Saturn Aura gri care este avariat pe partea șoferului ”, având exact semnalmentele mașinii bărbatului suspectat de răpire.

Citeste si: Gestul șocant a lui Kadîrov. Și-a trimis la război cei trei fii minori: „Până și copiii vă vor zdrobi în bucăți”

Gettler a fost ridicat pe 26 septembrie dintr-un magazin și ulterior arestat.

Peste două zile urmează să apară în instanță. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI