Premiul poate ajunge chiar la 10.000 de dolari, iar Cosmin Cernat a precizat ca membrii echipei castigatoare vor decide colectiv ce vor face cu premiul intrucat acesta nu va fi oferit cash.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"In afara traseului, astazi este un joc nou. Premiul pus in joc, iar echipa castigatoare pentru prima data are dreptul de a juca la panoul cu bani. Foarte important la panoul cu bani este ca suma maxima pe care o puteti castiga este de 10.000 de dolari. Banii nu ii puteti primi cash, insa puteti hotari colectiv ce sa faceti cu ei. Puteti sa va comandati un private jet, sa faceti orice cu ei", a anuntat Cosmin Cernat in emisiunea Exatlon din 30 august.

"Traseul este nou suta la suta.(...) In final jucam un fel de baschet. Desi pare simplu nu e. Trei mingi trebuie sa ajunga in cos. Avem 4 fete care vor concura in fiecare echipa si 5 baieti, avand in vedere ca Silvia si Ana sunt accidentate", a mai spus Cosmin Cernat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si