Close sidebar
Close sidebar

Premiera la Mioveni! Dacia face si masini cu cutia de viteze automata

Constructorul auto Dacia, controlat de grupul francez Renault, lanseaza din aceasta luna, in premiera pentru gama sa, masini dotate cu o cutie de viteze robotizata, Easy-R.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Noua transmisie este disponibila la un pret mai mare cu 500 de euro fata de cel al versiunii manuale. Cutia de viteze Easy-R va fi disponibila pe versiunile Laureate si Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV si Sandero, precum si pe Sandero Stepway, anunta Dacia.

"Easy-R asigura o utilizare comoda datorita solutiei tehnice care elimina pedala de ambreiaj. Cutia dispune de un sistem de actionare electromagnetic (pilotat de un calculator) care asigura debreierea, schimbarea vitezelor si actionarea ambreiajului in locul soferului. Ea dispune de doua moduri de functionare, adaptate tuturor nevoilor: Drive sau Manual (Impulsional)“, a precizat constructorul auto.

Spre deosebire de o cutie de viteze manuala traditionala, cutia de viteze robotizata Easy-R il scuteste pe sofer de grija de a actiona ambreiajul si de a schimba treptele de viteza.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI