Close sidebar
Close sidebar

Preotul care apare in filmulete erotice alaturi de Episcopul Husilor s-ar fi imbatat la o petrecere a corului Episcopiei! In locul parintelui Ursac, PS Corneliu i-ar fi pedepsit pe preotii care au povestit intamplarea!

PS Corneliu, Episcopul Husilor, l-ar fi scapat dintr-un scandal imens pe preotul Ionut Ursac, cel care se presupune ca apare alaturi de el in filmuletele deocheate.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Episcopul Husilor a fost in prim-planul stirilor, dupa ce s-a confirmat ca apare intr-o inregistrare de acum aproape 10 ani, alaturi de un preot cu care ar avea relatii homosexuale. Recent, un elev de la seminarul teologic, Tudor Dragomir, a dezvaluit ca un coleg de-al sau, Ionut Ursac, astazi preot, este barbatul filmat in compania lui PS Corneliu. “Am asteptat 10 ani sa iasa la iveala povestea asta. Ma bucur ca s-a intamplat si as vrea ca lumea sa afle de lucrul acesta. El (Ionut Ursac, n.r.) este in filmare, fara niciun dubiu“, a declarat fostul seminarist, Tudor Dragomir. De partea cealalta, Ursac, paroh la Deleni, nu pare sa aiba nicio mustrare de constiinta! Priveste senin faptul ca Episcopul trage, deocamdata, singur ponoasele unei marsavii fara precedent, petrecute in Biserica, si se bucur ca (inca!) presa nu a publicat neblurate imaginile care ii arata faptele din tinerete”, a dezvaluit Dragomir pentru ziarul Vremea Noua.

Numele lui Ursac a mai aparut acum un an, tot in legatura cu Episcopul Husilor. “Un scandal de proportii zguduie Corul Episcopiei Husilor “Dignus Est”, formatie compusã din preoti parohi ai judetului Vaslui, peste 20 la numãr. Conform unor surse neoficiale, Preasfintitul Corneliu, Episcopul Husilor, ar fi dat afarã cinci (sase, conform altor surse) membri din cor, pe motiv cã ar fi “sifonat” o poveste cu aburi de alcool, care s-ar fi petrecut la Chisinãu, la finele lunii iunie”, dezvaluia Vremea Noua in iulie 2016.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“În ziua de 27 iunie, corul Episcopiei a mers în Republica Moldova pentru a participa la un eveniment dedicat lui Mihai Eminescu. Toate bune si frumoase într-o pãdurice din raionul Strãseni, numai cã, la final, gazdele moldovene au oferit un pahar de vin preotilor de la Vaslui. Conform unor surse, preotul de la Deleni, pãrintele Ursac, un apropiat al PS Corneliu, încã din vremea în care acesta fãcea cursuri la Seminarul de la Husi, s-ar fi îmbãtat destul de tare, s-ar fi urcat pe mese si a dansat, spre bucuria colegilor.

Faptele preotului ar fi ajuns la urechile Mitropolitului Vladimir, din R. Moldova, care l-ar fi sunat pe Episcopul Husilor, pentru a critica apucãturile pãrintelui Ursac. Sursele noastre spun cã, în loc sã-l punã la punct pe preotul Ursac pentru faptele sale, Episcopul Corneliu a decis sã dea afarã mai multi membri din cor, pe motiv cã ar fi povestit unor persoane din afara corului despre betia revoltãtoare a preotului de la Deleni!”, a scris ziarul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI