Soferul, preot paroh dintr-o comuna clujeana, se indrepta cu familia spre litoral si se pare ca, la un moment dat, s-a intors spre bancheta din spate pentru a discuta ceva cu cei trei copii. A fost momentul in care a pierdut controlul volanului.

In urma accidentului, baietelul de trei ani a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a-l resususcita, fetita de un an a ajuns in coma la spitalul Judetean Constanta, iar fetita cea mare, de 7 ani, se afla tot in spital. Mama copiilor, aflata in fata langa sofer a ajuns si ea la spital, preotul, desi ranit, a refuzat transportul la spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reprezentantii Proptopopiatului Cluj au confirmat faptul ca soferul masinii era preotul Dragos Constantin Ane de la parohia Coasta-Tauseni-Filia din judetul Cluj. 
In urma cu doi ani, inainte ca cel de-al treilea copil al familiei sa se nasca, preotul isi prezenta familia mandru tare. “Suntem o familie fericita, implinita din punct de vedere duhovnicesc. Din punct de vedere material nu conteaza prea mult acest lucru pentru noi ”, spunea preotul Ane cu zambetul pe buze.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si