Close sidebar
Close sidebar

Presa franceza: un nou model de Dacia va iesi pe piata europeana in 2018

Presa franceza sustine ca in 2018 va aparea un nou model Dacia Kwid in Europa.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe strazile din Paris a aparut un nou model Dacia Kwid, cu emblema Renault, iar presa franceza sustine ca masina, produsa in India, ca ajunge in Europa in 2018.

Modelele Renault Kwid sunt produse in India si au o echipare spartana, respectand doar partial normele europene. Masinile surprinse in Paris nu au ajuns in Franta prin reteaua Renault, ci printr-o companie de inchiriei careia un concurent Renaul i-a cerut acest lucru.

Potrivit capital.ro. concurentul cu pricina ar fi  PSA Peugeot Citroen, care vrea sa studieze indeaproape, in trafic, calitatile si slabiciunile micului model.

Informatia cu adevarat de interes nu este ca automobilul Kwid a ajuns in Franta, ci ca acesta va avea, din 2018, emblema Dacia si ca ar putea fi vandut in Europa. Automobilul urmeaza sa fie comercializat si in Brazilia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI