Close sidebar
Close sidebar

Presedintele Iohannis a venit pe bicicleta la maratonul de la Sibiu! Prima Doamna a alergat pentru bebelusii internati la Terapie Intensiva!

Astazi, la Sibiu, a avut loc un maraton caritabil pentru bebelusii de la sectia de terapie intensiva din oras, maraton la care au participat si presedintele Klaus Iohaniis si sotia sa, Carmen.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima Doamna a alergat 5,2 kilometri, iar seful Statului a aclamat-o de pe margine. Presedintele Klaus Iohannis a venit pe bicicleta sa vada maratonul si a facut poze cu lumea prezenta la eveniment.

"Am avut emotii ca sa nu dezamagesc, imi face mare placere sa alerg. Ma simt foarte bine dupa alergat, cu atat mai mult cu cat am alergat pentru o cauza deosebita, pentru spitalul de neonatologie din Sibiu. Am alergat sa le oferim o viata normala bebelusilor nostri", a declarat prima doamna.

La inceputul maratonului si presedintele Iohannis a facut o scurta declaratie. "Am venit ca simplu spectator, sustinator pentru echipa sotiei mele. Am venit pe bicicleta si o sa plec pe bicicleta. Sper sa fie bine si sa ii declaram pe toti castigatori pentru ca, de fapt, asta sunt", a declarat seful Statului.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Sursa FOTO: adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI