Close sidebar
Close sidebar

Prim-procurorul Parchetului Caracal, audiat la Secţia specială; la ieşire, el a fugit de jurnalişti

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal a fost audiat, joi, la Secţia specială pentru magistraţi, ca martor în cazul Caracal, la ieşire el refuzând să facă declaraţii pentru jurnaliştii care îl aşteptau şi fugind de aceştia.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, Cătălin Zăvoianu, a fost audiat timp de mai multe ore la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie în cazul Caracal.

Citeste si: Fiul criminalului de la Perla s-a deghizat în călău! Tatăl lui Bogdan Vlădan e condamnat pe viaţă după ce şi-a împuşcat soţia în coafor!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La ieşire, el a fost aşteptat de jurnalişti, însă nu s-a oprit pentru a face declaraţii. Mai mult, el a început să fugă, fiind urmărit, până la un punct, de jurnalişti.

Citeste si: Luiza Melencu NU mai apare pe pagina ”Copii dispăruți” de pe site-ul Poliției Române

"Nu dau explicaţii", a spus prim-procurorul, care a fost audiat ca martor în dosar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI