Florin Georgescu este prim-viceguvernator al BNR, iar venitul sau lunar a fost dezvaluit recent chiar de institutie, acesta avand un salariu de 40.430 de lei, dar si o indemnizatie de membru al Consiliului de Administratie, in valoare de 17.103 lei. In total, Georgescu incaseaza 57.533 de lei pe luna, adica aproximativ 12.785 de euro. Datorita functiei sale, Georgescu reprezinta BNR in cadrul unor actiuni de protocol, el primind diverse cadouri.

Pe cele a caror valoare depaseste 200 de euro, legea il obliga sa le returneze, iar pe celelalte trebuie sa le raporteze la BNR. In 2015, viceguvernatorul a primit doua sampanii Dom Perignon din 2003 (186 de euro bucata), o placheta aniversara (70 de euro), o medalie aurita (90 de euro) si un stilou (60 de euro). Din toate aceste cadouri, Georgescu a pastrat medalia, cedand BNR-ului sampaniile, placheta si stiloul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si