Close sidebar
Close sidebar

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, a primit cadou doua sampanii, o placheta si un stilou pe care le-a lasat Bancii Nationale!

Florin Georgescu, membru in conducerea BNR, trebuie sa raporteze cadourile pe care le primeste, iar pe cele a caror valoare depaseste 200 de euro e nevoit sa le returneze.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Georgescu este prim-viceguvernator al BNR, iar venitul sau lunar a fost dezvaluit recent chiar de institutie, acesta avand un salariu de 40.430 de lei, dar si o indemnizatie de membru al Consiliului de Administratie, in valoare de 17.103 lei. In total, Georgescu incaseaza 57.533 de lei pe luna, adica aproximativ 12.785 de euro. Datorita functiei sale, Georgescu reprezinta BNR in cadrul unor actiuni de protocol, el primind diverse cadouri. Pe cele a caror valoare depaseste 200 de euro, legea il obliga sa le returneze, iar pe celelalte trebuie sa le raporteze la BNR. In 2015, viceguvernatorul a primit doua sampanii Dom Perignon din 2003 (186 de euro bucata), o placheta aniversara (70 de euro), o medalie aurita (90 de euro) si un stilou (60 de euro). Din toate aceste cadouri, Georgescu a pastrat medalia, cedand BNR-ului sampaniile, placheta si stiloul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI