Close sidebar
Close sidebar

Prima criptomonedă românească va fi lansată în spațiu în 2022

Compania precizează că Aether beneficiază de susţinerea lui David Gokhshtein, membru al Consiliului Financiar Forbes, redactor al publicaţiei şi un binecunoscut analist în lumea cripto, precum şi de o campanie de promovare realizată de către Gokhshtein Media.

Diana Bostan,

Prima criptomonedă românească va fi lansată în spațiu în 2022


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Criptomoneda românească, Aether, va fi lansată în spaţiu cel târziu la începutul lunii februarie, cu o rachetă aparţinând ARCA Space, o companie aerospaţială autohtonă, informează reprezentanţii companiei.

Ce spun specialiștii

"Inovaţia acestui proiect ambiţios constă în faptul că va ajunge în spaţiu şi totodată va dezvolta, în viitor, sateliţi care să fie fie folosiţi exclusiv de alte monede digitale. Aether va trimite în spaţiu sateliţi utili şi pentru alte criptomenede. Aether va fi prima crytomoneda trimisă efectiv în spaţiu, cu o rachetă aparţinând ARCA Space, o companie aerospaţială românească ce a lansat deja două rachete stratosferice şi a câştigat două contracte guvernamentale, unul cu Guvernul României şi altul cu Agenţia Spaţială Europeană.

Lansarea rachetei cu propulsie ecologică ARCA Space va avea loc la finele lunii ianuarie, începutul lunii februarie. În plus, Aether va dezvolta şi trimite în spaţiu sateliţi care să fie folosiţi de alte criptomonede ce deţin propriile blockchainuri (tehnologia care securizează stocarea şi tranzacţiile de monede digitale) pentru a rula noduri (dispozitivele participante în reţeaua blockchain, care descarcă, stochează şi actualizează constant întregul registru de date) în spaţiu, negociind deja semnarea unor contracte în acest sens", notează sursa citată, potrivit Agerpres.

Citeste si: Ce trebuie să faci dacă ai primit facturi greșite la energie. Anunț de la Guvern după ce ANPC le-a dat amenzi pe bandă rulantă furnizorilor

Aether a apărut, deja, pe renumitele panourile publicitare din Times Square, New York

"Criptomonedele au început să câştige din ce în ce mai mult teren datorită faptului că există şanse mari de a obţine profituri substanţiale din acest tip de investiţii, mai mari decât în cazul acţiunilor.

În plus, mulţi consideră că principalul avantaj cu care vin monedele digitale este acela că nu au legătură cu vreo bancă centrală, iar asta nu face decât să le crească valoarea în timp. Când vorbim despre minusurile investiţiilor în criptomonede, unul dintre ele este fluctuaţia mare a preţurilor şi faptul că nimeni nu poate spune exact cum va evolua piaţa", subliniază creatorii monedei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Moneda virtuală poate fi achiziţionată şi de pe Pancake Swap, Poocoin sau Dextools (exchange-uri de cryptomonede descentralizate), folosind un portofel Trustwallet sau Metamask, cu preţul de 0,001 dolari, la momentul actual.

Citeste si: VIDEO| Guvernul vrea să taie taxa pe valoarea adăugată la alimentele de bază

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI