Close sidebar
Close sidebar

Primaria Craiovei promite festivitati nemaivazute pe un teren de fotbal! Ce suma imensa are de gand sa cheltuiasca

N-au avut cum sa inaugureze stadionul la meciul cu FCSB, dar primaria Craiovei promite festivitati nemaivazute pe un teren de fotbal. Consilierii au votat bugetul pentru inaugurarea terenului de fotbal. Un sfert de milion de euro au de gand sa cheltuiasca!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inaintea marii inaugurarii, intaia doamna din primaria Craiovei a facut o ultima vizita la stadion. Dupa ce a discutat cu responsabilii si a butonat telefonul, Lia Olguta a plecat cu limuzina institutiei ca sa planuiasca, probabil, marele eveniment!

"Nu stiu exact ce vor sa faca, dar.. Nici ei, au stabilit doar suma cu care ar putea sa faca de toate! Suma nu e neaparat un impediment, ca ma gandesc ca au si sponsori"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Marina Andronache- sef serviciu Imagine PMC-
" Ne-am gandit sa facem pastrand proportrille un show care sa semene cu o deschidere de olimpiada"

Cu 250 000 de euro, primaria Craiovei ar putea avea acrobati, un foc de artificii cum numai la petrecerile de revelion vedem, ori l-ar putea chema in persoana pe Maradona! Bugetul a fost votat de urgenta... desi umbla vorba ca lucrarile la stadion nu sunt inca gata!

Imediat ce Primaria Craiovei va prelua stadionul de la Compania Nationala de Investitii, noul beneficiar va depune toate actele, inclusiv la ISU, pentru autorizatiilor necesare functionarii legale.

Le va obtine pana la festivitatile de deschidere? Greu de crezut.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI