Această inițiativă urmărește să remedieze problemele semnalate de ani de zile, cum ar fi străzile neasfaltate sau lipsa infrastructurii de bază precum apă, canalizare și iluminat public.

Primarul Ciprian Ciucu a subliniat că aceste investiții sunt esențiale pentru a transforma străzile Sectorului 6 în artere moderne și funcționale, care să deservească adecvat comunitatea locală. El a adăugat că multe dintre aceste proiecte au fost neglijate de administrațiile anterioare, însă acum vor primi atenția și resursele necesare pentru a fi finalizate cu succes.

Sectorul 6: lista străzilor care vor intra în reabilitare în acest an

gropi strazi sector 6

Una dintre strazile care vor fi reabilitate in Sectorul 6 in acest an

[Sursa foto: Facebook]

Printre principalele proiecte de reabilitare a sistemului rutier se numără:

- Drumul Osiei: Lucrările la al doilea tronson sunt deja în desfășurare în două schimburi, în timp ce la Drumul Valea Largă progresele sunt notabile și respectă graficul stabilit. În vara acestui an, se estimează finalizarea lucrărilor pentru mult așteptata străpungere între Prelungirea Ghencea și Bd. Timișoara.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Drumul Roții: Așteptată cu interes, reabilitarea acestui tronson este în curs de obținere a autorizațiilor necesare, iar demararea lucrărilor este planificată pentru vara/toamna acestui an.

- Strada Constantin Marinescu: Această stradă este inclusă și ea în lista proiectelor de investiții, urmând să beneficieze de lucrări de reabilitare.

- Drumul Belșugului: Studiul de fezabilitate este finalizat, iar exproprierile și proiectarea au fost deja realizate. Urmează etapa contractării lucrărilor pentru extinderea rețelei de apă, canalizare și modernizarea sistemului rutier.

- Străzile Boja și Viscolului: Bugetate și ele pentru anul 2024, aceste străzi vor fi incluse în planurile de reabilitare.

Primăria a subliniat și necesitatea de a emite o hotărâre pentru declanșarea exproprierilor pentru imobilele situate pe amplasamentul proiectului Amilcar Săndulescu, într-un demers menit să faciliteze progresul acestui proiect.

Cu aceste investiții semnificative în infrastructura rutieră, Primăria Sectorului 6 își manifestă angajamentul ferm de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și de a crea un mediu urban mai modern și funcțional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si