Suntem la Piata Charles de Gaulle si admiram sensul giratoriu impodobit precum palaria unei doamne din epoca victoriana. Aici artistul s-a dezlantuit pur si simplu…

„Cat credeti ca a costat? Cat au platit autoritatile? La cat au platit autoritatile, ma astept la o suma mare. Probabil 20 de mii de euro…”

Ei bine, informatiile scoase la iveala de Infocons ne arata o realitate socanta.

Investitia in acest sens giratoriu a fost de 1,9 milioane de lei. Nu cautati calculatoarele. Facem transformarea impreuna. Inseamna peste 420 de mii de euro.

”Ori ar trebui sa fim toti in strada, ori ar trebui sa plecam cu totii. Este enorm. Banuiesc ca se putea face altceva cu banii astia… In mod cert. Sunt atatea probleme de solutionat pentru copii, pentru scoli”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ne mutam in alt sector. Aici pornim pe urmele unor poze care fac senzatie pe internet. Pavele noi puse peste alte pavele, mai vechi…Gasim cativa muncitori la lucru si vedem ca amenajarea trotuarelor a trecut la o noua faza.

Se monteaza mai multe randuri de borduri pe acelasi trotuar. Unele colorate.

„Sa-I investeasca in continuare cu succes. Si mai sunt cateva probleme, daca domnul primar urmareste emisiunea. Care ar fi? Semaforizarea si sa ne faca o statie de autobus la statia de metrou Nicolae Grigorescu”.

Daca se uita cumva, trebuie sa stie ca sunt si cetateni nemultumiti…  „A taiat copaci sanatosi plantati de mine si udati de la mine din casa ca sa puna platanii astia deja uscati care costa 1500 de euro".

Imaginati-va insa ce s-ar intampla peste o mie de ani, cand o echipa de arheologi ar gasi ruinele Bucurestiului. Ce impresie si-ar face despre numarul impresionant de borduri? Parerile sunt impartite...

Jurnalistii de la hotnews.ro au calculat ca 29 de hectare din parcurile bucurestene au fost retrocedate. Uite-asa, o bucata din parcul Verdi a ajuns sa fie scoasa la vanzare pe un site de anunturi pentru 7 milioane de euro. Primaria ii linisteste insa pe cetateni…

Explicatia primariei suna asa: actualul sau viitorul proprietar nu pot schimba destinatia terenului. Pentru ca asa-I lege. Intrebarea importanta e alta. La noi se respecta legea fara exceptii? O intrebare, multe raspunsuri.

Si doar timpul o sa ne lamureasca asupra acestei probleme. Asa daca nu cumva parcurile vor disparea oricum sub un strat gros de... borduri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si