Close sidebar
Close sidebar

Primăriile și instituțiile digitalizate din România, premiate în cadrul unei gale

Primul eveniment național în cadrul căruia vor fi premiate primăriile și instituțiile care s-au remarcat în procesul de digitalizare în anul precedent va avea loc pe 20 ianuarie. Gala Regista 2022 va începe la ora 16.00 și va fi transmisă online.

Mircea Pop,

Primăriile și instituțiile digitalizate din România, premiate în cadrul unei gale


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe parcursul celor 2 ore de eveniment online, participanții sunt invitați să ia parte la o dezbatere pe tema digitalizării în România și a schimbărilor și oportunităților care se anunță pentru 2022 cu personalități relevante din administrația publică, cât și reprezentanți ai unor companii de tehnologie de top.

Citeste si: Cum va arăta piața muncii în 2022: Multe companii constată că salariații lor au dificultăți emoționale

Apoi, în cadrul Galei de premiere, se vor acorda premiile pentru 6 categorii, printre care: ”Cea mai digitalizată primărie de oraș”, ”Cea mai digitalizată primărie de comună”, ”Cea mai digitalizată instituție”, “Primăria cu cea mai bună interacțiune digitală cu cetățenii”, “Cea mai bună prezență în mediile sociale”, dar și un premiu surpriză.

Câștigătorii vor fi desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021

Nominalizările au fost selectate automat pe baza informațiilor disponibile în aplicația Regista privind utilizarea reală a funcționalităților pentru digitalizare corespunzătoare fiecărei categorii în parte, iar câștigătorii vor fi desemnați pentru întreaga activitate din anul 2021.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Evenimentul din 20 ianuarie 2022 începe la ora 16:00 și va fi transmis online pe pagina evenimentului https://spotmedia.ro/gala-regista.

Citeste si: VIDEO| Sisteme de securitate inteligente și ușile antiefracție, soluțiile care ne pot ține departe de un jaf

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI