Close sidebar
Close sidebar

Primarul din Busteni, Emanoil Savin, are 3600 de lei salariu pe luna, dar declara ca returneaza 150.000 de euro intr-un an!

Emanoil Savin este un personaj politic aparte, remarcandu-se prin darnicia cu care a impartit parcele de teren campionilor nostri olimpici sau mondiali.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Aflat la al patrulea mandat consecutiv de primar al orasului Busteni, Emanoil Savin a rezistat pana acum asaltului DNA, desi a dat deja cu subsemnatul in doua dosare grele, din care politicianul a iesit insa basma curata. Renumit pentru darnicia cu care face cetateni de onoare ai urbei diversi sportivi romani, carora le acorda si parcele generoase de pamant, Savin si-a publicat recent declaratia de avere. Politicianul are doua terenuri agricole, 7 intravilane si 5 case, multe impreuna cu sotia, detine diverse actiuni la societati comerciale, dar incaseaza un salariu modest, de doar 3639 de lei pe luna.

In aceste conditii salariale vitrege, Savin s-a inhamat totusi la doua imprumuturi mari, de la doua persoane fizice, ambele scadente in 2016, unul de 150000 de euro, contractat in 2015, si altul de 50000 de euro, pe care l-a luat in 2012! De precizat ar mai fi ca primarul din Busteni are un cont in care pastreaza 228000 de lei.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI