Close sidebar
Close sidebar

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi fostul edil, Gheorghe Ciuhandu, au ajuns din nou în faţă procurorilor DNA

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Oamenii legii i-au chemat pentru a le aduce la cunoştinţă faptul că au fost puşi sub acuzare într-un dosar legat de vânzarea ilegală a aproximativ o mie de imobile din centrul Timişoarei şi că dosarul lor urmează să fie trimis în judecată. 

 

Actualul şi fostul primar al Timişoarei au fost chemaţi dis de dimineaţă la sediul DNA pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că vor fi trimişi în judecată pentru abuz în serviciu, într-un dosar deschis de autorităţi în anul 2017.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Primul care a ajuns în faţă anchetatorilor a fost Nicolae Robu, care susţine că este nevinovat. În plus, spune că el însuşi a reclamat aceste nereguli autorităţilor.

Primarul Timişoarei e acuzat că a semnat vânzarea unui apartament şi a unei garsoniere din centrul vechi al timişoarei, cu un preţ mai mic cu 60 de mii de euro faţă de valoarea reală.

Totodata, fostul primar Gheorghe Ciuhandu e acuzat că a vândut sute de locuinţe sociale unor oameni influenţi din oraş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI