Cornel Gales impreuna cu mama Ilenei Ciuculete si cei doi baieti ai sai au organizat, joi, parastasul de 40 de zile al "Zanicii". Dupa slujba de la biserica din Chitila, Cornel Gales a impartit o parte din lucrurile Ilenei Ciuculete, oamenilor care venisera sa primeasca pomana de sufletul artistei, scrie wowbiz.ro.

Momentul in care s-au impartit hainele a fost unul care a starnit si nemultumire in randul oamenilor, iar Cornel Gales a simtit nevoia sa faca cateva precizari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Zanica a implinit 40 de zile duminica, dar fiind Saptaman Luminata am facut-o astazi. Parintele ne0a ajutat foarte mult aici. Un parastas nu este la indemana oricui, aieist totul foarte bine si ce m-a bucurat foarte mult este ca toata lumea a plecat de aici cu cate ceva.

Este singura mama care a ramas in familia noastra, pentru ca nu mai exista alta mama.

De asta o iubim si o pretuim. Fiecare are durerea lui: durere de copil, de mama, de frate, de sot. Sunt toate diferite si in acelasi timp, cumva, la fel.

Cineva aseara a fost foare exaltata spunand ca eu am declarat intr-o emisiune ca voi imparti costume populare.

I-am explicat ca Ileana Ciuculete a avut 48 de costume populare. Nu le-am dat pe toate, am dat doar cateva. Mi-a spus ca am mintit, ca va spune totul in presa, a inceput sa ma ameninte. Eu vreau sa lamuresc ca nu am putut sa dau toate obiectele ei.
Exista o familie cu o fetita foarte frumoasa care canta frumos si le-am spus ca o sa le cumpar eu un costum popular pentru ea. Nu aveam de unde sa le dau un costum pe marimea fetitei.
Mie nu imi place chestia asta cu obiectele tinute ca amintire. Parintele mi-a spus foarte clar, sa ajunga hainele la niste oameni care le vor purta, nu sa le tina intr-un sertar"
, a povestit el la un post de televiziune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si