Medicul spune că nu ştie ce s-a întâmplat, deoarece au fost respectate toate protocoalele medicale. Operaţia băieţelului de un an şi jumătate a evoluat fără evenimente majore, a declara Laura Bălănescu într-o conferinţă de presă. 

”A fost un şoc şi o mare traumă şi este regretabil ce s-a întâmplat.

Este o anchetă în curs de desfăşurare. Nu am cum să vă dau foarte multe.. că nu ştiu nici eu, n-am nicio explicaţie până în momentul acesta, ce s-ar fi putut întâmpla. Pot să vă spun atât. Intervenţia chirugicală a evoluat fără evenimente majore şi nici din punct de vedere anestezic nu au fost lucruri care să iasă dintr-o obişnuinţă. Au fost respectate toate protocoalele Dacă este un copil de un an, peste vârsta de un an, operat de hernie inghinală, nici nu necesită monitorizare în terapie. Numai că noi, la copii de sub un an şi de regulă când operăm în privat, noi îi ducem imediat şi în terapie, imediat, post operator, tomai pentru a fi mult mai atenţi aici decât suntem în spitalele de stat.”- a spus medicul Laura Bălănescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Părinţii micuţului Ştefan Alexandru au depus plângere la Parchet. Concluzia necropsiei a arătat că acesta a murit în urma unui şoc hemoragic, după ce a făcut hemoragie internă.

Sursă: ştirileprotv.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si