A spus că cel mai greu i s-a părut la început, până s-a obişnuit, dar că experienţa a fost una groaznică, per total. "Patru ani şi jumătate a fost groaznic. Să nu-ţi vezi copiii e urât. Mai ales sunetul ală metalic, când se închid uşile şi tu eşti închis cu toţi... Am rămas cu traume pentru că îţi revi cu greu la viaţa normală după patru ani şi jumătate.

Aici am realizat că libertatea omului e cel mai de preţ lucru al lui. Mă trezeam dimineaţa la şase. Aveam totul făcut: pat, îmbrăcat. Apoi începea calvarul. Făceam diverse munci pe care acasă nu le-aş fi făcut. Dădeam cu mopul până seara la şapte. Atunci ţi se închideau uşile. Am plâns că mă gândeam ce am fost şi ce am ajuns!", a povestit Cristi Borcea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

S-a gândit şi la sinucidere, dar a rămas tare, ajutat de alţi colegi de celulă, la fel de celebrii ca el. "Stăteam în cameră cu violatori, şi ucigaşi, şi din cei care făceau evaziuni, era un lot pestriţ.

Am stat şi 14, şi 16 într-o cameră cât o sufragerie. Două toalete şi duşurile erau la 500 de metri. La Jilava, duşurile erau la comun, pentru 200 de deţinuţi! Au fost şi gânduri negre, dar am avut noroc cu Giovanni, cu Victor Becali, care au fost mai puternici şi mi-au insuflat din curajul lor.", a declarat Borcea pentru cei de la gsp.ro.

AICI POŢI SĂ CITEŞTI TOT INTERVIUL ACORDAT DE FOSTUL ACŢIONAR DE LA DINAMO!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si