Unde poate fi mai spectaculoasa ziua indragostitilor daca nu orasul iubirii. O telespectatoare ne a trimis imagini savuroase de la Paris .Multumim Ecaterina.
Dar luna asta a indragostitilor poate fi si complicata. Ce faci daca ai doua iubite in acelasi timp? Cum te imparti, ca doar Valentine's Day tocmai ce a trecut si urmeaza dragobetele.
Iata cateva raspunsuri:

- Le ia cu el pe amandoua
- Una dimineata si una seara
- Afla una dintre ele, sa vezi paruiala

Anca Maftei, psihoterapeut:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"O persoana care are doua relatii in acelasi timp este clar ca inca  nu este pregatita sa isi ia un angajment sau nu s-a decis sa mearga putin mai departe,  e foarte probabil ca ambele relatii sa fie superficiale".

"Cel mai bine este sa te focalizezi pe interiorul tau si sa iei o decizie cu ocazia aceasta, esti la o rascruce de drumuri, acolo unde este mai aproape de inima ta probabil ca acolo trebuie sa pui energia".

Daca nu va permiteti sa mergeti in Bali sau in Thailanda in aceasta perioada, aducem noi ambianta exotica mai aproape de toti indragostiti.

Elsa, terapeut de intretinere si relaxare:

"Masajul balinez este de relaxare dar ajuta si oamenii care  au probleme cu somnul pentru ca alunga insomniile".

In ziua de astazi, toata lumea isi da mesaje pe Facebook, pe Instagram, pe Twitter.


Dar cum v-ati simti daca ati primi o scrisoare  de dragoste in aceasta perioada?

Loredana Munteanu, caligraf si manager:

"E luna iubirii in care incercam sa ne surprindem jumatatile, in cel mai inedit mod, iar o scrisoare  devine acel cadou prin care iti poti personaliza povestea de dragoste".

Afla secretele unei relatii de lunga durata si lipsita de monotonie in materialul de mai jos:

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si