Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Proceduri bio pentru remodelarea corporală. „Aparatul bio poate fi folosit de viitoarele mămici în timpul sarcinii”

În goana după silueta perfect, doamnele caută din ce în ce în ce mai mult tratamentele de remodelare corporală. Mai greu este, însă, pentru femeile însărcinate sau pentru proaspetele mămici, care au contraindicații la cele mai multe dintre aceste proceduri. Vestea bună este, însă, că a apărut și varianta bio, fără contraindicații, a unor proceduri.

Redactia Stirile Kanal D,

Proceduri bio pentru remodelarea corporală. „Aparatul bio poate fi folosit de viitoarele mămici în timpul sarcinii”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Aparatul bio poate fi folosit de viitoarele mămici în timpul sarcinii”

„Ce poate fi mai plăcut decât să îți remodelezi corpul în timp ce te relaxezi și fără contraindicații. Unde mai pui că putem pierde până la 10 cm în doar 8 ședințe. Cum se întâmplă asta ne spune Silvia Marin. Care este secretul?”

Silvia Marin, manager: „Secretul este aparatul bio, singurul aparat bio de pe piață. Este un aparat care ne scapă de celulită, un aparat care are efecte de la prima ședință și avem minus centimetri în circumferință de la prima ședință.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D:  „Cam câți centimetri putem avea în minus?”

Silvia Marin, manager: „Între 2 și 4 centimetri. Este un aparat care face un push-up extraordinar, care și el se vede imediat.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Adică ne ridică practic vizual fesele.”

Silvia Marin, manager: „Absolut.

Uleiurile care conțin ingredienți activi.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Deci de asta miroase așa. Este procedura pe bază de uleiuri.”

Silvia Marin, manager: „Este un masaj transdermic pe bază de uleiuri.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce înseamnă asta un masaj transdermic? Cam cât de puternic este el față de un masaj obișnuit?”

Silvia Marin, manager: „Este de 45 de ori mai puternic decât un masaj clasic.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Asta înseamnă că se poate lăsa și cu ceva febră musculară.”

Silvia Marin, manager: „Absolut, cu atât mai mult cu cât așa cum spunea el nu are contraindicații. Este un aparat pe care îl pot folosi viitoarele mămici în timpul sarcinii sau le îl pot folosi mămicile care alăptează.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Cam de câte ședințe avem nevoie?”

Silvia Marin, manager: „Avem nevoie între 8 și 12 ședințe, ulterior putem face întreținere. Important este că aparatul poate fi folosit în fiecare zi.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI