Close sidebar
Close sidebar

Profesorii ies in strada chiar pe 1 Iunie! Sunt nemultumiti de proiectul privind salarizarea

Profesorii intentioneaza sa organizeze un mars pe 1 iunie, nemultumiti de proiectul ordonantei privind salarizarea in sistemul bugetar.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am avut o sedinta la FSLI si decizia unanima a fost de a protesta. Concret e vorba de un mars care se va desfasura in data de 1 iunie pe traseul Piata Victoriei- Cotroceni sau Piata Constitutiei- Palatul Victoria", a declarat Simion Hancescu, presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant.

Profesorii cer ca salariul maxim sa fie obtinut dupa 25 de ani, nu dupa 40 de ani. "Am mai cerut majorarea salariilor pentru toata lumea. Asteptam un proiect de lege pentru salarizarea in sectorul public", a precizat Hancescu.

Sindicalistii din Educatie au anuntat, marti, dupa discutiile cu ministrul Muncii, Dragos Pislaru, ca se gandesc la mai multe forme de protest, una putand fi chiar boicotarea examenelor din aceasta vara.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI