Iată cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării!

Prognoza meteo 1 februarie 2021 în principalele zone din țară

Luni, 1 februarie 2021, vremea se va fi în general închisă. Ziua, vor fi precipiaţii sub formă de ninsoare la munte, la altitudini de peste 1500 m, şi în jumătatea de nord a Moldovei. Vor fi precipitații mixte în Crişana, Maramureş, estul Transilvaniei şi mai ales ploi în celelalte regiuni, cu precădere în cele sud-estice.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificari în prima parte a intervalului în Dobrogea şi pe crestele montane, unde vor fi rafale în general de 50/60 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 11 grade, iar cele minime între -7 şi 4 grade.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi mai caldă. Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului vor mai fi condiţii de ploaie. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine în general închisă şi mai, iar pe parcursul zilei  se vor semnala precipitaţii mixte, iar la altitudini de peste 1500 m numai ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari pe creste, unde vor fi rafale în general de 50...60

km/h.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Vemea se schimbă radical după episodul de viscol puternic. Prognoza ANM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si