Close sidebar
Close sidebar

Prognoza meteo, azi 17 decembrie 2020. Atmosferă închisă și condiții de ceață

Joi, vremea se menține caldă, în zonele de munte apare și soarele, iar în restul țării vor exista mulţi nori, ceaţă, poate şi burniţă în unele zone. Maximele pleacă de la 2 grade în depresiuni şi în Bucovina şi ajung pe la 10 grade în sud-vest.

Andreea Bolocan,

Prognoza meteo, azi 17 decembrie 2020. Atmosferă închisă și condiții de ceață [Sursa foto: https://www.divahair.ro/]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea în București

Joi, în capitală vom avea încă o zi mohorâtă, dar cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal. E posibil să burniţeze trecător şi maximă ajunge pe la 6 grade.

Vremea pe regiuni

În Dobrogea şi Bărăgan găsim atmosfera închisă, e posibil să burniţeze trecător, iar dimineaţă sunt condiţii de ceaţă. La capitolul temperaturi stăm însă destul de bine şi pe la amiază se ating în jur de 7-8 grade.

În Moldova sudică şi nordul Munteniei, cerul rămâne acoperit toată ziua şi s-ar putea să fie burniţă şi aici. Temperaturile depăşesc din nou valorile normale şi urcă până la 6-7 grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina avem aceleaşi condiţii meteo: înnorări persistente, multă umezeală şi ceață dimineaţa pe la câmpie. Maximele, la fel ca miercuri, se opresc pe la 3-4 grade, iar la noapte vor fi în jur de zero grade în zonă.

Şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem o zi destul de mohorâtă, deşi e posibil să apară şi soarele pentru scurte momente.

Va fi mai cald decât în mod normal şi maximele vor ajunge pe la 6-7 grade, iar acum s-a lăsat ceaţa în zonele joase din judeţul Cluj.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Citeste si: Curs valutar, 17 decembrie 2020. La ce nivel a ajuns euro

Citeste si: Ce este adeverința de vaccinare anti-COVID

În ţinuturile vestice găsim atmosferă calmă, dar cu înnorări persistente şi ceață acum dimineaţa pe la câmpie. Temperaturile se menţin peste limitele normale şi vor fi 6-7 grade la orele prânzului şi 1-2 grade pe timpul nopţii.

Vremea închisă avem şi în zona Transivaniei, cu frig şi ceaţă la începutul zilei în depresiuni: până la ora 10, judeţele Harghita şi Covasna se află sub cod galben de ceaţă densă şi vizibilitate redusă. Atmosfera se dezmorţeşte mai târziu şi maximele urcă până la 7 grade în Sibiu. Peste noapte temperaturile coboară din nou sub pragul îngheţului şi ajung pe la -4 grade.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

În Oltenia va fi înnorat toată ziua, apar şi condiţii de burniţa, iar dimineaţă poate să fie ceaţă în unele zone. Se mai încălzeşte faţă de miercuri şi temperaturile urcă până la 9, poate chiar 10 grade. Şi în ţinuturile sudice avem vreme caldă pentru dată din calendar, dar şi mulţi nori, poate şi ceva burniţa pe parcursul zilei.

Vremea la munte

La munte, joi găsim vreme ceva mai bună, pentru că se arată un pic şi soarele printre nori. Dimineaţă, pe vai şi în depresiuni, se lasa ceaţă. Temperaturile scad faţă de ieri, dar se menţin peste valorile normale.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI