Close sidebar
Close sidebar

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Ce trebuie să facă românii pentru a primi 20.000 de lei de la stat?

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Au început înscrierile pentru programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Ce trebuie să aibă în vedere românii?

Laura Macovei,

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Ce trebuie să facă românii pentru a primi 20.000 de lei de la stat?

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Din ce în ce mai mulți români sunt tentați să îşi monteze panouri fotovoltaice pentru a economisi, dar și pentru a li se ușura munca. Aceștia trebuie să știe că au început înscrierilor la Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. 

Ce trebuie să facă românii pentru a primi 20.000 de lei de la stat?

Românii care aleg să se înscrie pot primi o subvenţie de 20.000 de lei de la stat. Cei care pot depune actele vineri sunt cei care au domiciliul în Bucureşti-Ilfov. Perioada de înscrieri pentru această regiune se va încheia pe 23 mai.

Principiul de acordare a subvenţiei este primul venit, primul servit.

Cei care doresc să se înscrie în program au nevoie de următoarele acte:

  • actul de identitate
  • certificatul de atestarea fiscală
  • certificatul de atestarea fiscală privind impozitele și taxele locale de la primărie
  • extrasul de carte funciară. 

Citește și: Campania Radio Impuls” Facem Școala Bine” și susținută de parapet.ro a ajuns la final. Ce școală a câștigat panourile fotovoltaice de ultimă generație?

Pentru a vă putea înscrie în acest program trebuie să vă creați un cont. Prin urmare, accesați site-ul  înscrierionline.afm.ro  și apăsați pe butonul Înregistrați-vă acum. Introduceți adresa de e-mail, acolo unde veți primi și un cod de verificare. 

Mai apoi, în pagina afișată veți introduce codul de verificare primit pe e-mail, vă alegeți o parolă și astfel se va crea un cont. 

Cât economisim cu panourile fotovoltaice

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Panourile fotovoltaice sunt o alternativă mai bună pentru cei care stau la casă.

Pentru Alexandru, să locuiască într-o casă modernă nu mai este un stres financiar. De doi ani și-a montat un sistem de  panouri fotovoltaice, astfel că are energie aproape gratis.

Chiar dacă investiția a fost mai costisitoare a meritat, căci lucrează pe laptop și ține televizorul deschis fără să facă economie. 

Citește și: 5 metode moderne de a combate stresul

Alexandru: „ Hotârărea să instalez aceste panouri fotovoltaice a venit în urma unor facturi la electricitate care începuseră să devină supărătoare.  Ajunseseră să fie unele și de 1.500 de lei pe lună.”

O analiză de piață arată că mai bine de jumătate dintre românii care locuiesc la case vor să apeleze la energia verde.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI