Desi de doua zile a intrat in vigoare programul "Prima Chirie", program ce ofera fiecarui om care s-a angajat de la inceputul anului sau urmeaza sa se angajeze suma de 900 de lei pentru chirie. Acesti bani sunt pentru angajatii care au un venit mai mic de 5.000 de lei si care au locul de munca la o distanta mai mare de 50 dekilometri de localitatea de domiciliu.

Pare o oferta tentanta, dar pana acum nimeni nu a depus un dosar in acest sens, dar autoritatile sunt increzatoare si spun ca acest program va da roade.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In momentul de fata, in Romania, sunt peste 21 de mii de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti si Prahova. Majoritatea acestor locuri de munca sunt in industria confectiilor si in comert.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si