Close sidebar
Close sidebar

Proiect inedit pus in practica la un liceu din Galati. Elevii pot merge la un after school organizat chiar la colegiul de stat!

Primesc o mancare calda si fac studiu suplimentar.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conducerea unitatii spera cA rezultatele de la examen sa arate cat de eficient este acest proiect.

Citeste si: Sergiu a primit ani grei de închisoare după ce și-a ucis cu bestialitate soția! Tânărul s-a enervat că era înșelat și a înfipt cuțitul în inima soției sale

La Colegiul tehnic "Radu Negru" din Galati, numarul maxim de elevi pentru programul after school este de 250. Copiii, atat de clasele primare de liceu, cat si din anii terminali beneficiaza de o masa calda si doua ore de studiu la limba si literatura romana, dar si la alte materii de bacalaureat. Multi elevi considera ca acest proiect le vine in ajutor.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: O româncă din Belgia, condamnată să stea 5 ani departe de orice rețea de socializare. Din ce cauză

Andrei Calciu este in clasa a 9-a. Vrea sa urmeze o facultate cu profil filologic. De cand a auzit ca in liceu exista after school, s-a inscris imediat la cursuri.



"Este o oportunitate pentru ei sa ia de la bun inceput, sa recupereze unde sunt intarzieri, pentru ca in clasa a 12-a sa depaseasca cu usurinta, acest examen extreme de important, al maturitatii.", declara un profesor de limba si literatura romana.

Citeste si: Mesajul unei mame bolnave care și-a dat fetița spre adopție. Te va emoționa profund!

Valoarea totala a proiectului este de 168 000 de euro, bani oferiti de Ministerul Educatiei.

Din aceste fonduri se achita o masa calda, cursurile elevilor si o minima dotare a liceului.

"In proiectul nostrum sunt prevazute activitati si pentru elevii de clasele a 9, 10, nu doar pentru clasele a 11-a si a 12-a.", spune Mirela Onisor- dir. Grup Scolar tehnologic Radu Negru.

Citeste si: O studentă de 20 de ani a murit în club. Medicii au rămas surprinși când au văzut ce avea tânăra în corp

Prin acest proiect, cadrele didactice spera ca la bacalaureat cresterea procentului celor admisi sa fie cu cel putin 10% mai mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI