Close sidebar
Close sidebar

Protestatar ÎMPUȘCAT în cap de jandarmi! Bărbatul este tată a trei copii și pompier voluntar! "Au tras și l-au lăsat să zacă pe asfalt!"

Olivier Beziade, tată a trei copii și pompier voluntar, s-a alăturat mișcării de protest din Franța. Bărbatul ar fi fost rănit în cap de jandarmi în Bordeaux, relatează Daily Mail.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile șocante au fost surprinse de un alt protestar care participa la a noua săptâmână de manifestații anti-guvernamentale. Potriviit martorilor, ”Olivier a fost împușcat cu o armă cu bile (de tip flash-ball) sau cu o grenadă lacrimogenă” și se află în stare gravă la spital, fiind în comă indusă. Bărbatul ar fi fost lovit în cap de jandarmi.

Victima, în vârstă de 30 de ani, s-a alăturat mișcării “Vestelor Galbene” și din păcate, a ajuns la spital cu leziuni cerebrale foarte grave, a declarat familia sa.Soția acestuia, Cindy Beziade, a acuzat că străzile din Franța sunt pline de polițiști înarmați, care se folosesc în exces de arme, chiar și atunci când situația nu o impune.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

“Sunt furioasă! Este inacceptabil. Nu voi lăsa situația așa. Imaginile vorbesc de la sine”, a spus Cindy Beziade.

Poliția este instruită să tragă cu mult sub nivelul capului, dar au existat numeroase incidente de acest fel. Acum șeful poliției locale a ordonat o investigație completă în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI