Close sidebar
Close sidebar

Protestele continua. 170.000 de romani au iesit pentru a cincea zi consecutiv in strada. Oamenii nu pleaca, desi premierul a anuntat abrogarea Ordonantei. Urmeaza cel mai mare protest din istorie

Protestele din Capitala au continuat sambata, chiar si dupa anuntul premierului Sorin Grindeanu potrivit caruia va abroga Ordonanta de urgenta 13. 170.000 de romani sunt in Capitala, iar alti zeci de mii au iesit in marile orase. ##VIDEO45424##


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: La ora 21:30, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca va abroga Ordonanta de Urgenta 13, 170.000 de romani sunt in strada doar in Bucuresti. In marile orase, oamenii s-au strans intr-un numar impresionant.

UPDATE: 80.000 de oameni in fata Guvernului, la orele 20:00 si numarul lor continua sa creasca de la ora la ora. Mai mult, premierul Sorin Grindeanu urmeaza sa faca declaratii la ora 20:20.

UPDATE: 50.000 de oamenii s-au strans la orele 19:00 in Bucuresti. Protestele continua si in restul tarii. Duminica se anunta cel mai mare protest, la care se estimeaza ca vor participa un milion de oameni. Oamenii protesteaza pasnic, iar in cursul acestei seri se asteapta declaratiile premierului Sorin Grindeanu, care, potrivit unor surse, ar urma sa anunte ca ordonanta de urgenta va fi abrogata.

UPDATE: 30.000

de oameni sunt din nou in strada, cu nelipsitele pancarte pline de creativitate si inarmati cu ceai si provizii pentru a face fata frigului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

UPDATE: Oamenii au inconjurat Parlamentul, formand un lant uman in jurul lui. Numarul protestatarilor continua sa creasca de la o ora la alta.

De la orele 16:00 a inceput un mars spre Parlament si un lant uman in jurul sediului legislativului.

La orele 17:00 o coloana de 20.000 de oameni au pornit in mars spre Palatul Parlamentului, in timp ce jandarmii sunt pe pozitii si ii asteapta.

Atmosfera este una mai mult decat pasnica, oamenii impart ceai, iar soferii nu par deranjati de traficul blocat.

Oamenii canta si zambesc, in a cincea zi de proteste, la care se asteapta din nou un numar impresionant de protestari, atat in Bucuresti cat si in tara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI