Close sidebar
Close sidebar

Provocare inedită pentru Jador de la Puterea Dragostei: melodii celebre din România, transformate în manele

În plină pandemie de coronavirus, doi foști concurenți în casa Puterea Dragostei, Bogdan Mocanu și Jador, au decis să facă un filmuleț special.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Astfel, Jador a fost provocat de Bogdan Mocanu să transforme în manea anumite melodii care au făcut furori în România și nu numai. Delia – Cine m-a făcut om mare, Holograf – Primăvara începe cu tine sau Michael Jackson – Billie Jean sunt doar câteva exemple.

Citeste si: Ramona de la „Puterea Dragostei” luptă cu Bianca Comănici pentru inima lui Livian: „Ea se vede că te vrea, dar tu nu...se vede clar!”

Melodiile românești nu au reprezentat un pericol pentru Jador, acestea fiind cunoscute publicului larg de ani de zile. În schimb, piesele din străinătate, precum cele marca Frank Sinatra sau Michael Jackson, l-au băgat în dificultate pe cântăreț.

 

”Nu știu! Mă pui pe mine să cânt în engleză? Eu, care abia am luat bacul?”, i-a reproșat în spirit de glumă Jador lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Piesa surpriză pentru Jador

Punctul culminant a fost acel moment în care pe lista pregătită de Bogdan Mocanu apărea inclusiv piesa unui alt fost concurent în casa Puterea Dragostei, un personaj care a intrat adesea în conflict cu Jador. Este vorba despre melodia „Nimeni nu credea”, semnată de Alex Zănoagă și dedicată Siminei.

Jador nu s-a lăsat deloc afectat, însă. Dimpotrivă, a acceptat provocarea lansată de Bogdan Mocanu și a dus-o la bun sfârșit.

Citeste si: Manuela de la Puterea Dragostei a făcut-o pe Ella să plângă! Ce i-a spus referitor la Jador

Vedeți în filmulețul următor cum s-a descurcat Jador.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI