Cristina Mihaela Dorobanțu, în vârstă de 32 de ani a povestit că sărbătorile de iarnă sunt foarte importante pentru ea.

Părinții, ființele cele mai importante pentru Cristina Dorobanțu

De altfel, prezentatoarea știrilor Kanal D a mărturisit pentru jurnaliștii postului că părinții ei sunt cele mai importante persoane alături de care își dorește să fie în astfel de momente. Aceștia locuiesc în Măgurele, județul Ilfov, loc în care și Cristina Dorobanțu a avut parte de o copilărie memorabilă. 

”Cele mai frumoase amintiri legate de Crăciun sunt cele din familie, cele petrecute acasă, de aceea de fiecare dată până la această vârstă am decis să îmi fac sărbătorile acasă, împreună cu părinții mei. Mă consider un om extrem de norocos că părinții mei pot să fie alături de mine de sărbători și vreau ca atâta timp cât Dumnezeu va vrea să fim împreună sănătoși să petrecem sărbătorile importante unii lângă ceilalți”, a mărturisit în exclusivitate vedeta postului de televiziune.

Cristina Dorobanțu sărbători

Prezentatoarea Cristina Dorobanțu a povestit o întâmplare din copilăria sa, care s-a petrecut în preajma sărbătorilor de iarnă.

[Sursa foto: Colaj Facebook, Instagram & Pixabay]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ce năzbâtie și-a amintit prezentatoarea în preajma Crăciunului?

De asemenea, aceasta și-a amintit cu nostalgie și de perioada în care a fost copil. Deși părinții săi nu o lăsat să meargă la colindat cu prietenii ei, Cristina Dorobanțu a decis să plece de acasă. Când s-a întors părinții ei au fost șocați când au văzut-o cu picioarele degerate.

”Era frumos în copilărie. În orașul de unde eu sunt, la Măgurele ieșeam împreună cu copiii de pe stradă, ne jucam, făceam cazemate din zăpadă. Știu doar că mama nu era de acord ca eu să merg la colindat pentru că îi era teamă că mă pot lovi. Am avut niște părinți destul de grijulii și mai tot timpul își făceau griji ca nu cumva să fac vreun lucru nelalocul lui, iar o dată am fugit de acasă, la propriu, la colindat, iar când am venit, am venit cu niște nuci și cu niște covrigi, dar picioarele îmi erau degerate” , a povestit prezentatoarea.

Cristina Dorobanțu sărbători

Cristina Dorobanțu are planuri mari pentru anul 2024.

[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă în anul 2021 s-a mutat în casă nouă, la București, gândul ei este tot timpul la părinții săi, pe care își dorește să îi aibă aproape sănătoși cât mai mult timp.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”Îmi doresc să am părinții sănătoși și să fiu liniștită. De Crăciunul acesta merg acasă la părinții mei, voi fi și la știri, la jurnal, atât la ora 09:00, cât și la ora 12:00, după care voi lua masa împreună cu părinții mei, în familie”,

a mai spus Cristina Dorobanțu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si