In articol:
Pulpe de pui la cuptor- Ingrediente (6 porţii)
1,2 kg ciocănele de pui
¾ cană miere
½ cană sos de soia
¼ cană ketchup
2-3 căţei usturoi, pisaţi
sare
piper
Citeste si: Varză murată. Când se pune, de fapt, varza la murat? Secretul pe care puţină lume îl ştie
Pulpe de pui la cuptor- Mod de preparare
Încingi cuptorul. Presari sare şi piper pe bucăţile de pui pe ambele părţi. Aşază-le într-o tavă, cu folie de copt. Amesteci mierea, sosul de soia şi ketchupul într-un vas.
Citeste si: Murături. Ingredientul secret care le menține tari și crocante. Nu se vor mai înmuia niciodată!
Bagă-le la cuptor şi le laşi 45 de minute la foc mic. Le întorci pe partea cealaltă, dai focul mai tare şi le mai laşi până încep să se caramelizeze.
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Sursa: clickpoftabuna.ro