Close sidebar
Close sidebar

Purta incaltaminte rupta si nu avea nici bani de tenisi! Mariana de la Exatlon le-a povestit colegilor un episod dureros din viata sa. "Plangeam in hohote, fara sa ma pot opri!"

Mariana Nenu este unul dintre cel mai puternic si ambitios concurent de la Show-ul Exatlon, difuzat de Kanal D. Dar, in spatele acestei femei neinfricate, se afla o poveste dura de viata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In editia Exatlon 11 martie, "razboinica" Mariana le-a povestit colegilor sai un episod dureros din viata sa, care a avut insa un final fericit.

"Lucram la restaurant, eram la inceput si m-am dus, n-aveam nici tenesi. Aveam tenisii rupti", a povestit Mariana care s-a hotarat atunci sa isi incerce norocul la Loto, in speranta ca va castiga niste bani ca sa isi poata cumpara o pereche de incalatminte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Zic, daca bag si eu la loto, poate imi iau si eu niste tenesi. Si am castigat 5 milioane de lei, dar erau bani 5 milioane!'

Mariana are „foame” de a alerga, „foame” de a demonstra ca este valoroasa, ca poate sa isi impinga limitele si mai mult: „Daca nu-ti place ceea ce faci nu rezolvi nimic.

Sunt foarte puternica si optimista. La restaurant lucram si 50 de ore fara oprire. Bucatarii se schimbau, ospatarii se schimbau, dar eu ramaneam singura pe plantatie. Citesc foarte multe carti de dezvoltare personala, de alergare. Informatia este foarte scumpa si este pacat daca o ai la indemana sa nu te documentezi” . 

Vezi AICI  ce a facut-o pe concurenta EXATLON sa planga fara oprire!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI