Close sidebar
Close sidebar

Pustiul care a impresionat Romania cu drama lui este deja un artist cunoscut - Are mai multe piese inregistrate si sustine concerte in diferite orase ale tarii

Marius Mihaila, tanarul care a urcat pe scena unui sow de talente din Romania, a reusit sa ii faca pe toti sa planga cu povestea lui de viata si a demonstrat ca are si talent atunci cand a interpretat o melodie pe ritmuri de hip hop.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul viseaza la o cariera in industria muzicala si, poate, acest show ii va aduce o notorietate mai mare decat s-ar fi asteptat vreodata.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Totusi, Marius, nu este un anonim in ceea ce priveste muzica, el cochetand cu acest domeniu de ceva timp. Are mai multe piese inregistrate si chiar colaborari cu alte nume din Hip Hop-ul romanesc.

Marius este cunoscut cu numele de scena BRoNX si chiar sustine concerte in diferite locatii din tara.

Concertele si le promoveaza prin intermediul paginii personale de Facebook, la fel ca si melodiile sale, care se gasesc si pe platforma You Tube.

Mai mult de atat, imediat dupa ce a aparut la TV, el a fost invitat si la un post de radio pentru a vorbi despre ce are de gand sa faca in viitor si ce doreste sa reuseasca in cariera.

AICI ai toate detaliile despre activitatile lui Marius Mihaila, alias BRoNX

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI