Close sidebar
Close sidebar

Puteti petrece bine si cu bani putini pe litoralul romanesc. Unde gasiti cazare cu 60 de lei pe noapte si bere cu 5 lei

Daca va ganditi ca pentru o saptamana de vacanta pe litoral trebuie sa scoateti bani grei din buzunare, ei bine, aflati ca se poate si altfel. Daca va place distractia, la Costinesti puteti petrece o saptamana cu 500 de lei, in care sunt incluse cazarea, masa si distractia.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Costinestiul e acum locul de vacanta al tinerilor cu un buget mai redus. Tocmai pentru ca proprietarii localurilor n-au investit in renovari, ii atrag pe turisti cu preturile mici. Intr-adevar, totul arata ca pe vreme cand eram copii, insa aici gasiti o camera dubla cu 60 de lei pe noapte, berea costa 5 lei, iar o masa la autoservire costa aproximativ 18 lei, relateaza stirileprotv.ro.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Si plimbarile pe pe mare sunt mai ieftine aici.

Un bilet pentru copii costa 5 lei, iar pentru adulti 10. Hotelierii spun insa ca si aici preturile vor creste cu aproximativ 20% in perioada de varf a sezonului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI