Potrivit publicatiei The New York Times, procesul a fost deschis de o femeie originara din Texas, Faith A. Rodgers, care cere daune ce nu au fost precizate si care sustine ca l-a intalnit pe artist in luna martie a anului trecut, la un concert din San Antonio. La acel moment, ea avea varsta de 19 ani. 

Faith A. Rodgers sustine ca dupa ce s-au intalnit, ea si R.

Kelly au conversat prin telefon, inainte ca artistul sa o aduca la New York, unde ar fi fortat-o sa intretina relatii sexuale cu el, intr-o camera de hotel.

Rodgers mai sustine ca artistul nu i-a spus ca sufera de herpes si ca a infectat-o cu acest virus, ceea ce ar fi o infractiune.  

Femeia mai spune ca a avut o relatie cu R. Kelly timp de aproximativ un an, in care acesta a abuzat-o pshihic, verbal si sexual in mod constant. Artistul ar fi avut un comportament menit sa o „umileasca si sa o intimideze” pe Rodgers.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit acestui proces, Kelly a inregistrat adesea relatiile sexuale pe care le-a avut cu Faith A. Rodgers, fara consimtamantul ei, si sechestrat-o in locuri izolate.

Acest proces a fost deschis in contextul mai multor acuzatii de comportament sexual inadecvat care au fost lansate la adresa artistului. Desi Kelly neaga toate acuzatiile, impotriva lui a aparut campania „#MuteRKelly”. Mai multe concerte ale sale au fost insotite de proteste, iar Spotify a interzis muzica sa din playlist-uri.

Cantaretul R&B a fost acuzat, in ultimii 25 de ani, de agresiune sexuala fata de minore, dar si de pornografie infantila. El a negat acuzatiile.

Reprezentanti ai artistului nu au oferit inca un punct de vedere. 

R Kelly, nascut pe 8 ianuarie 1967, este unul dintre cei mai de succes cantareti americani de R&B din toate timpurile, care a avut sase albume Nr.1 in topuri. Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: „Bump n’ Grind", „I Believe I Can Fly" si „Ignition" (Remix).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si