Astazi, in jurul orei 20.00, trupul neinsufletit al “nemuritorului” scenei romanesti va fi depus la biserica Coltea, un lacas de cult din centrul Capitalei. Acolo se gaseste un obiect incarcat de istorie, in care oamenii isi pun toate sperantele cand problemele lor par sa nu mai aiba nicio rezolvare.

Sicriul cu trupul lui Radu Beligan va fi asezat langa icoana facatoare de minuni
Sicriul cu trupul lui Radu Beligan va fi asezat langa icoana facatoare de minuni

Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, caci despre ea este vorba, se spune ca ar fi vindecat foarte multi oameni bolnavi carora medicii nu le mai dadeau sperante.
Icoana Maicii Domnului din Biserica Coltea
Icoana Maicii Domnului din Biserica Coltea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

“Icoana este bizantina. A fost realizata acum cateva sute de ani. Domnul Nicolae Mavrogheni a donat ferecatura. Inca din vremea lui se stia ca icoana face minuni”, ne-a declarat unul dintre preotii care slujesc la biserica Coltea.
La priveghi, conform dorintei familiei, vor fi prezenti doar apropiatii regretatului actor.

Radu Beligan va fi inmormantat pe Aleea Artistilor, langa Emil Hossu
Radu Beligan va fi inmormantat pe Aleea Artistilor, langa Emil Hossu

Maine dimineata, trupul maestrului va fi depus la Teatrul National si toti cei care l-au indragit isi vor putea lua “adio” de la el. Dupa ora 13.00, Radu Beligan va fi dus la cimitirul Bellu unde va fi ingropat aproape de Emil Hossu, un alt monstru sacru al teatrului autohton.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si